Scheiden

Ruimte maken voor een nieuw begin

Coaching bij Scheiding

Als scheidingscoach kan ik nagaan of jullie allebei in ‘de overleg-stand’ staan (en niet in de strijdmodus). Wat kan aan bod komen tijdens de begeleiding?

  • de communicatie weer op gang brengen
  • de ander motiveren om aan tafel te gaan
  • steun bieden op de achtergrond
  • gespreksbegeleiding
  • toewerken naar een goed ‘nahuwelijk’, zodat de kinderen ook in de toekomst bij jullie als ouders terecht kunnen

Juridische aspecten

Meer dan 16 jaar ben ik advocaat en mediator in het familierecht geweest. Ik weet hoe ‘de scheidingswereld’ eruit ziet en wat er allemaal kan spelen. Door mijn achtergrond ben ik op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom scheidingen. Daarnaast weet ik door mijn ervaring als mediator dat de oplossing vaak zit in het verder kijken dan het juridische dilemma.

Contact

Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.