Skip to main content

Scheiden

Ruimte maken voor een nieuw begin

Coaching bij scheiding

Als scheidingscoach kan ik nagaan of jullie allebei in ‘de overleg-stand’ staan (en niet in de strijdmodus). Wat kan aan bod komen tijdens de begeleiding?

  • de communicatie weer op gang brengen
  • de ander motiveren om aan tafel te gaan
  • steun bieden op de achtergrond
  • gespreksbegeleiding
  • toewerken naar een goed ‘nahuwelijk’, zodat de kinderen ook in de toekomst bij jullie als ouders terecht kunnen

Supportgroep Verder na scheiding

Scheiden betekent een tijdperk afsluiten en je leven opnieuw vormgeven. Ervaringsgenoten kunnen je daarbij helpen. Ze kunnen fungeren als spiegel. Ze kunnen je helpen met praktische ideeën of bij het op een rij zetten van de gebeurtenissen uit het verleden.

Als coach begeleid ik samen met een collega een reeks van zes bijeenkomsten voor mensen die gescheiden zijn. Een supportgroep bestaat uit maximaal tien deelnemers. Een gemengd gezelschap van mannen en vrouwen, verlaters en verlatenen.

Iedere bijeenkomst heeft een ander thema en er is voldoende gelegenheid voor eigen inbreng. Klik hier voor meer info, zoals de opzet van het programma.

Neem contact op

Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Reacties op coaching bij scheiding

“Scheiden is een emotioneel proces. Dan is het fijn wanneer er iemand is, die je hierbij helpt. Je begeleidt met de praktische afwikkeling van de scheiding, maar ook de coach die je een spiegel voorhoudt en je er doorheen helpt. Ik ben er door de hulp van Chantal er veel sterker uit gekomen.”

“Ik heb de begeleiding als heel erg positief ervaren! Ik was op zoek naar iemand die mij kon begeleiden bij het maken van een ouderschapsplan. Dit is een heel persoonlijk proces, waar ook verdriet bij komt kijken. Jouw rust, kennis en luisterend oor hebben me hier heel erg bij geholpen. Jouw aanpak door alles rustig door te nemen en te luisteren naar mijn wensen heeft ervoor gezorgd dat er een plan tot stand is gekomen waar ik helemaal achter sta!”

Chantal van Aarle
EFT Relatietherapeut & Coach
Bleijendaalseweg 11a
5258 SR Berlicum
Plan je route via Google Maps 

Contactgegevens
Bel of WhatsApp: 0611 593 596
Mail: mail@chantalvanaarle.com
LinkedIn: Chantal van Aarle