Persoonlijke coaching

Find your fire and focus on the good

Individuele coaching

Als coach begeleid ik mensen die nieuwe inzichten willen krijgen over zichzelf en mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Wat kan aan bod komen tijdens de coaching:

  • Beter laten samenwerken van denken (hoofd), gevoel (hart) en gedrag
  • Opsporen en doorbreken van belemmerende patronen
  • Verminderen van stress
  • Beter grenzen kunnen stellen

Meer ruimte voor jezelf

Doel van de coaching is dat er meer rust en ruimte voor inspiratie ontstaat, je op een mildere manier naar jezelf gaat kijken, je meer jezelf wordt en je meer het leven gaan leiden zoals jij dat graag wil.

Neem contact op

Bel of mail mij. We kunnen dan samen bekijken waar je precies behoefte aan hebt, of ik als coach bij jou pas en of mijn werkwijze jou bevalt. Coachgesprekken kunnen ook online. Bijvoorbeeld als jou dat beter past omdat je die week druk bent of de afstand te groot is.

Reacties op individuele coaching

“Als coach heb jij het vermogen vanuit warmte en respect, rust en helderheid te brengen. ik heb bij jou het gevoel dat het ‘oordeelvrij zijn’ overstegen kan worden en dat ervaar ik als erg bijzonder en waardevol als coachee.”

“Dit coachtraject is oprecht m’n mooiste cadeau aan mezelf in jaren. Ik ben mezelf tegengekomen en ben door weerstand heen gegaan. Dat was spannend, moeilijk en soms zelfs eng, maar het was zo de moeite waard. M’n hart is open gegaan, waardoor ik voel dat ik leef, met alle hoogte en dieptepunten. Hierdoor ben ik dichterbij mezelf gekomen, wat meer rust en vertrouwen geeft en dat is zo de moeite waard.”

“Heel fijn en rustig. Ik kon echt mezelf zijn. Fijne achtergrondinformatie over liefdesverdriet en de verwerking daarvan.”

“Nadat ik eerder dit jaar gescheiden ben voelde ik in alles dat ik nog een tweede coachingstraject bij Chantal wilde doen. En wauw, wat ik heb weer een mooie reis mogen maken!!! Nog meer dan de eerste keer voelde Chantal precies aan wat ik nodig had. De oefeningen en opdrachten die we deden pasten elke keer precies bij de fase waarin zat. Het leeswerk wat ik kreeg hielp om mezelf beter te begrijpen en om meer uit het traject te halen. Ik kijk met heel veel liefde en dankbaarheid terug op deze reis naar mezelf. Dank je wel Chantal!!!”

Chantal van Aarle
Coach & Mediator
Diepenbrocklaan 17
5242 HB Rosmalen (Den Bosch)
Plan je route via Google Maps

Contactgegevens
Bel of WhatsApp: 0611 593 596
Mail: mail@chantalvanaarle.com
Twitter: ChantalAarle
LinkedIn: Chantal van Aarle