Mediation

Creatieve, duurzame afspraken

Lange termijn oplossingen

Als voormalig familierechtadvocaat heb ik gezien hoeveel tijd, geld en negatieve energie conflicten kunnen kosten. En wat voor schade het (generaties lang) kan aanrichten. Als je het op de goede manier aanpakt, kunnen conflicten ook een bron van verandering en vernieuwing zijn. Dan kun je een duurzame oplossing bereiken en dan kun je er samen sterker uitkomen.

Hulp bij communicatie

Als mediator help ik de onderlinge communicatie weer op gang te brengen, misverstanden op te helderen en de oorzaak van het conflict te achterhalen. Communiceren kan ingewikkeld zijn, vooral wanneer er emoties bij komen kijken. Ik help jullie met elkaar te onderhandelen over een (voor jullie allebei aanvaardbare) oplossing.

Neem contact op

Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Reacties op mediation

“Chantal is een Ervaren Persoonlijke Professional die zonder oordeel op een prettige manier toewerkt naar een gewenste oplossing.”

“Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ik voelde me zeer gesteund. Door de scheiding op deze manier te regelen zijn me heel veel zorgen uit handen genomen. Het is emotioneel een enorme zware tijd en dan is het erg fijn dat het op deze manier zo goed maar ook snel geregeld kan worden.”

“Ik heb de mediation bij Chantal als zeer prettig en professioneel ervaren. Alles mocht boven tafel komen en het begrip tussen mij en mijn ex-partner is ontzettend vergroot. Gaandeweg heb ik mij soms wel onvoldoende gehoord/begrepen gevoeld maar na het terugkoppelen hiervan is dit volledig hersteld. Ons contact is altijd heel prettig geweest en ondanks de ‘shit’ waar we doorheen moesten was het proces toch aangenaam. Chantal heeft de kennis en kunde om precies datgene waar de schoen wringt boven tafel te krijgen en dit op een goede manier aan te laten komen bij de ander.”

Chantal van Aarle
Coach & Mediator
Diepenbrocklaan 17
5242 HB Rosmalen (Den Bosch)
Plan je route via Google Maps

Contactgegevens
Bel of WhatsApp: 0611 593 596
Mail: mail@chantalvanaarle.com
Twitter: ChantalAarle
LinkedIn: Chantal van Aarle