Op zoek naar balans

Als scheidingsadvocaat en familie-mediator heb ik jarenlang mensen begeleid tijdens een van de heftigste periode in hun leven. Ik heb in die tijd gemerkt dat de aandacht vaak uitgaat naar het conflict, de feitelijkheden en de zichtbare emoties. Mijn overtuiging is dat de balans het beste hersteld kan worden door naar de situatie als geheel te kijken. En aandacht te hebben voor verlies, dieperliggende emoties en onderliggende behoeften. Soms is snorkelen niet voldoende maar moet je even een tijdje diepzeeduiken.

Coach, EFT-therapeut & mediator

Vanuit de gedachte ‘Get aligned with your values’ heb ik in 2017 mijn toga aan de wilgen gehangen. Ik ben me gaan verdiepen in de (liefdes)relatie tussen mensen en de verbinding van iemand met zichzelf. Na verschillende verdiepende coach- en begeleidingsopleidingen werk ik vanuit mijn eigen praktijk met koppels of een-op-een. Dankbaar voor deze stap en intussen een stuk completer in het begeleidingswerk dat ik doe.

Contact

Bel of mail mij via onderstaande contactgegevens. We kunnen dan samen bekijken waar je precies behoefte aan hebt, of ik als coach bij jou pas en of mijn werkwijze jou bevalt.

Chantal van Aarle