Op zoek naar balans

Als scheidingsadvocaat en mediator heb ik jarenlang mensen begeleid die in een van de heftigste periodes van hun leven zaten. Ik heb gemerkt dat in de praktijk veel waarde wordt gehecht aan de ratio, aan het denken. Veel mensen zitten in hun hoofd. Bij conflicten gaat de aandacht vaak uit naar feitelijkheden en juridische mogelijkheden. Mijn overtuiging is dat de balans het beste hersteld kan worden door naar de situatie als geheel te kijken. Daarnaast vind ik het belangrijk om zorgvuldig uit te zoeken waar iemand nou echt precies behoefte aan heeft.

Coach & mediator

Vanuit de gedachte ‘Get aligned with your values!’ besloot ik in 2017 om mijn toga aan de wilgen te hangen. Ik stapte uit de advocatuur om beter voorbij het juridische dilemma te kunnen kijken. Dit alles vanuit een positieve grondhouding en met het hoofd en hart in balans.

Contact

Bel of mail mij via onderstaande contactgegevens. We kunnen dan samen bekijken waar je precies behoefte aan hebt, of ik als coach bij jou pas en of mijn werkwijze jou bevalt.

Chantal van Aarle