Skip to main content

Als coach heb jij het vermogen vanuit warmte en respect, rust en helderheid te brengen. ik heb bij jou het gevoel dat het 'oordeelvrij zijn' overstegen kan worden en dat ervaar ik als erg bijzonder en waardevol als coachee.

Dit coachtraject is oprecht m’n mooiste cadeau aan mezelf in jaren. Ik ben mezelf tegengekomen en ben door weerstand heen gegaan. Dat was spannend, moeilijk en soms zelfs eng, maar het was zo de moeite waard. M’n hart is open gegaan, waardoor ik voel dat ik leef, met alle hoogte en dieptepunten. Hierdoor ben ik dichterbij mezelf gekomen, wat meer rust en vertrouwen geeft en dat is zo de moeite waard.

We lijken een manier gevonden te hebben om in de toekomst herhaling van de situatie te voorkomen door 1) meer aandacht en 2) bespreekbaar maken

We vinden ons een stel apart met aparte problematiek - heel hecht, geen ruzie, een met elkaar en toch een fors probleem - en je schakelde met ons mee op zoek naar mogelijke oplossingen.

Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ik voelde me zeer gesteund. Door de scheiding op deze manier te regelen zijn me heel veel zorgen uit handen genomen. Het is emotioneel een enorme zware tijd en dan is het erg fijn dat het op deze manier zo goed maar ook snel geregeld kan worden.

Scheiden is een emotioneel proces. Dan is het fijn wanneer er iemand is, die je hierbij helpt. Je begeleidt met de praktische afwikkeling van de scheiding, maar ook de coach die je een spiegel voorhoudt en je er doorheen helpt. Ik ben er door de hulp van Chantal er veel sterker uit gekomen.

Ik heb de begeleiding als heel erg positief ervaren! Ik was op zoek naar iemand die mij kon begeleiden bij het maken van een ouderschapsplan. Dit is een heel persoonlijk proces, waar ook verdriet bij komt kijken. Jouw rust, kennis en luisterend oor hebben me hier heel erg bij geholpen. Jouw aanpak door alles rustig door te nemen en te luisteren naar mijn wensen heeft ervoor gezorgd dat er een plan tot stand is gekomen waar ik helemaal achter sta!

Chantal is een Ervaren Persoonlijke Professional die zonder oordeel op een prettige manier toewerkt naar een gewenste oplossing.

We begrijpen ons probleem en hebben elkaar beter leren kennen. We weten beter wat we moeten doen om onze relatie goed te houden.

Met ons als koppel gaat het veel beter dankzij je hulp. Natuurlijk zijn we er nog lang niet en moeten we blijven werken.

Chantal van Aarle
EFT Relatietherapeut & Coach
Bleijendaalseweg 11a
5258 SR Berlicum
Plan je route via Google Maps 

Contactgegevens
Bel of WhatsApp: 0611 593 596
Mail: mail@chantalvanaarle.com
LinkedIn: Chantal van Aarle