Wij zijn bij Chantal gekomen met de bedoeling dat zij zou gaan mediaten in onze scheiding. Uiteindelijk is het een overlegscheiding geworden. We zijn met alle professionals om de tafel gegaan en de scheiding was binnen een paar dagen geregeld. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ik voelde me zeer gesteund. Door de scheiding op deze manier te regelen zijn me heel veel zorgen uit handen genomen. Het is emotioneel een enorme zware tijd en dan is het erg fijn dat het op deze manier zo goed maar ook snel geregeld kan worden.

Scheiden is een emotioneel proces. Dan is het fijn wanneer er iemand is, die je hierbij helpt. Je begeleidt met de praktische afwikkeling van de scheiding, maar ook de coach die je een spiegel voorhoudt en je er doorheen helpt. Ik ben er door de hulp van Chantal er veel sterker uit gekomen.

Ik heb de begeleiding als heel erg positief ervaren! Ik was op zoek naar iemand die mij kon begeleiden bij het maken van een ouderschapsplan. Dit is een heel persoonlijk proces, waar ook verdriet bij komt kijken. Jouw rust, kennis en luisterend oor hebben me hier heel erg bij geholpen. Jouw aanpak door alles rustig door te nemen en te luisteren naar mijn wensen heeft ervoor gezorgd dat er een plan tot stand is gekomen waar ik helemaal achter sta!

Chantal is een Ervaren Persoonlijke Professional die zonder oordeel op een prettige manier toewerkt naar een gewenste oplossing.