Relatie

Creating connection

Relatietherapie of relatiecoaching

Praten over je relatie onder deskundige begeleiding kan helpen. Een effectieve manier om dit te doen is EFT (Emotionally Focused Therapy). Dat is een vorm van relatietherapie, bedoeld om verbindingen te herstellen of te versterken.

Bouwen aan goede basis

Negatieve patronen die in je relatie zijn ontstaan, sporen we op. Als jullie inzicht hebben in het negatieve patroon, geeft dat ruimte om op een nieuwe manier met elkaar om te gaan. Stap voor stap werk je zo aan een steviger fundament. Het gevolg is meer wederzijds begrip, openheid en verbinding.

Neem contact op

Bel of mail me en we bekijken wat ik voor jou of jullie kan betekenen.

Reacties op relatietherapie

“We lijken een manier gevonden te hebben om in de toekomst herhaling van de situatie te voorkomen door 1) meer aandacht en 2) bespreekbaar maken.”

“Met ons als koppel gaat het veel beter dankzij je hulp. Natuurlijk zijn we er nog lang niet en moeten we blijven werken.”

“Nieuwe manier van kijken naar elkaar. Genoeg vertrouwen om met elkaar verder te gaan. Met handvaten om ons ‘scherp te houden’.”

“We begrijpen ons probleem en hebben elkaar beter leren kennen. We weten beter wat we moeten doen om onze relatie goed te houden.”

“Meer inzicht in de dingen in onze relatie waar we tegenaan lopen en wat met name onze diepere ideeën en gevoelens daarbij zijn, die in het dagelijks leven niet boven water komen. Fijn om met een objectief iemand, die niet oordelend is, met enige regelmaat te spreken over onze relatie en de problemen waar we tegenaan lopen. Zo heb je een vastomlijnd moment en hoef je niet elke avond op de bank te denken of je het er weer over gaat hebben. Verder hebben we ook literatuurachtergrond meegekregen om thuis te lezen, dat was ook heel fijn en herkende ik me goed in.”

Chantal van Aarle
Coach & Mediator
Diepenbrocklaan 17
5242 HB Rosmalen (Den Bosch)
Plan je route via Google Maps

Contactgegevens
Bel of WhatsApp: 0611 593 596
Mail: mail@chantalvanaarle.com
Twitter: ChantalAarle
LinkedIn: Chantal van Aarle